NiKo igra na otvaranju HTC 2v2 invitational (13-14. maj)

Produkcijska kuća PGL je objavila raspored mečeva i podelu grupa u HTC 2v2 invitationalu, u kome će se osam timova boriti za titulu najboljeg partnerstva na turniru.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 11.05.2017.

15:50

NiKo igra na otvaranju HTC 2v2 invitational (13-14. maj)

Turnir se odigrava ovog vikenda, 13. i 14. maja u studiju PGL-a u Bukureštu.

Igrači su podeljeni u dve grupe sa po 4 igrača, gde će se igrati GSL sistem grupa, nakon čega po dva najboja para prolaze u plej-of, odnosno polufinale.

Turnir u subotu od 15h otvaraju balkanska esport superzvezda NiKo sa njegovim partnerom rain, a oni će igrati protiv ukrajinskog dua s1mple i seized. Ovaj, kao i sve ostale mečeve, možete pratiti na zvaničnom Twitch kanalu kompanije HTC – www.twitch.tv/htc

Nagradni fond turnira je 50 000 dolara, od čega pobedniku ide 20 000.

Da li će moćni duo Nikole “NiKo” Kovača i Havarda “rain” Nigarda dominirati ovim turnirom? Ili će ženski tim pokazati da se ne treba šaliti sa njima? Saznajte u subotu, 13. maja.

Sve ostale informacije možete saznati na zvaničnom sajtu događaja, prateći ovaj link.
foto: pgl
.
foto: PGL
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: