Ponedeljak, 01.05.2017.

11:53

EnVyUs objavio "Academy" tim

Izvor: KlanRUR

EnVyUs objavio

EnVyUs je zvanično potpisao Academy verziju svog tima sa Lambert “Lambert” Prigent na čelu.

Za organizaciju iz Severne Amerike govorilo se nešto više od mesec dana da će potpisati Academy tim, ali je projekat otkazan kada su se David “devoduvek” Dobrosavljević i François “AmaNEk” Delaunay – ipak odlučili pridružiti Misfits ekipi.

EnVyUs je tada započeo dogovore sa Epsilonom, i sada su potpisali sa Audric “JaCkz” Jug i Valentin “VKLL” Bartolomei. Njima će se pridružiti dva veterana iz Francuske – Lambert “Lambert” Prigent i Julien “PetitSkel” Marcantoni, bivši članovi “melty” i “LDLC.Blue”. Sa njima će igrati i Ali “hAdji” Hain.

"Želim da se zahvalim ovim mladim igračima na njihovom poverenju. Siguran sam da će dati sve od sebe da pokažu EnVyUs u najboljem svetlu." -rekao je menadžer Džordan "Next" Saveli.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: