Kontroverzan meč Fnatic vs LDLC tema prvog ROF dokumentarca

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 19.01.2017.

13:03

Kontroverzan meč Fnatic vs LDLC tema prvog ROF dokumentarca
Foto: screenshot/Twitch

Komentatorska kuća Room on Fire, čiji je član i naš Janko “Ynk” Paunović, je poznata po svom radu na CS:GO esport sceni. Novost u njihovoj ponudi je i dokumentarac o najboljim mečevima u istoriji Counter Strike scene.

Prva epizoda ovog dokumentarca, pod imenom #CSGreatestGames Episode 1: “Boostgate”, se osvrće na ozloglašeni meč iz 2014. godine između Fnatic i LDLC, na DreamHack turniru. Kontroverzan bust od strane Fnatic tima na Overpass mapi im je doneo pobedu ali i konfuziju i bes fanova koji su preispitivali legalnost ovog poteza.
Foto: screenshot/Twitch
Tokom 37 minuta ove epizode, mnoga velika imena CS:GO scene, među kojima su i sami akteri ovog susreta, govore o ovom incidentu. Ovaj dokumentarac baca novo svetlo na pomenuti događaj, dok u isto vreme koristi jednostavan jezik tako da je razumljiv i početnicima kao i potencijalnim budućim fanovima ove igre.

Room on Fire je izjavio da je ovo samo prva epizoda u serijalu koji će se baviti najboljim mečevima i momentima sa profesionalne CS:GO scene.

Evo prve epizode #CSGreatestGames Episode 1: “Boostgate” :

Izvor. KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: