Četvrtak, 05.07.2001.

12:35

“NACIONALU” NALOZENO DA OBJAVI SUBOTICEV DEMANTI

Izvor: B92

Default images
Po tuzbi srpskog biznismena Stanka Subotica Caneta, zagrebacki Opstinski sud doneo je presudu kojom se nedeljniku "Nacional" nalaze da objavi demanti teksta "Glavni mafijaski bos Balkana", u kojem se Subotic tesko optuzuje, javlja FoNet. Suboticev advokat Radoslav Tadic je rekao da je istom presudom nalozeno i da "Nacional" u prvom narednom broju objavi i odgovor Stanka Subotica na sporni tekst. "Ovo je prva presuda doneta povodom niza krivicnih i gradjanskih tuzbi koje je Stanko Subotic podneo protiv novinara, urednika i direktora nedjeljnika 'Nacional', koji su, u poslednja dva meseca, u nekoliko brojeva, protiv Subotica izneli niz grubih lazi kojima se vredja njegova cast i ugled", istakao je Tadic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: