Lopovi već poharali auto-put Ljig-Preljina

Na auto-putu od Ljiga do Preljine za deset dana, od kada je otvoren, već je ukradeno oko 2.000 metara zaštitne ograde duž puta, kao i 20 poklopaca za šahtove.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2016.

16:00

Lopovi već poharali auto-put Ljig-Preljina
Foto: Tanjug

To je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ministarstvo apeluje na sve građane Srbije, naročito na one koji koriste ovaj put i žive pored novog auto-puta u Srbiji, da "ne seku i ne kradu zaštitnu ogradu, jer tako ugrožavaju bezbednost svih putnika u saobraćaju".

Krađe su odmah prijavljene policiji, koja sprovodi istragu i traga za počiniocima.

"Zbog krađe zaštitne ograde nedavno je došlo do udesa kada je automobil naleteo na srndaća koji je istrčao na auto-put. Samo pukom srećom niko od građana nije stradao u udesu. Upozoravamo sve građane da je auto-put pokriven sa 150 bezbednosnih kamera i da će svi počinici koji budu krali i uništavali zaštitnu imovinu duž auto-puta biti procesuirani pod optužbom za teško ugrožavanje bezbednosti saobraćaja", saopštili su iz Ministarstva.
Foto: Ministarstvo graðevinarstva, saobraæaja i infrastrukture
Na fotografiji u daljem delu teksta vidi se povređena srna koja je, pretpostavlja se baš zbog nedostatka ograde, izletela na auto-put, gde ju je udario automobil ili kamion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: