Srpski bicikl najlepši na svetu VIDEO

Najlepši bicikl na svetu je srpski električni bicikl beogradske startap kompanije "Ono Bikes", ocenio je BBC.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2016.

09:45

Srpski bicikl najlepši na svetu VIDEO
Foto: Screenshot/YT/Bicyclogy

Ovo priznanje došlo je nakon nastupa mladog tima na na festivalu u Beču u maju ove godine, na kome je predstavljen ovaj električni bicikl koji je tada izazvao veliku pažnju posetilaca i investitora.

BBC je objavio listu najlepših bicikala u 2016. godini, na kojoj prvo mesto zauzima "Arc hont", prvi model srpskog proizvođača električnih bicikala, ručni rad, jedinstven u svetu po dizajnu i tehnologiji.
Foto: PKS
"Ovo je za nas do sada najprijatnije iznenađenje, najznačajnije priznanje i veliki podsticaj za dalji razvoj, a naši novi modeli biće još kvalitetniji, brži, udobniji i atraktivniji. Osim potvrde da naš tim radi odlično, dobili smo i najbolju preporuku potencijalnim investitorima, pre svega iz Amerike i Zapadne Evrope", izjavio je jedan od osnivača i direktor kompanije Marko Šćepanović.

Iz Privredne komore Srbije su saopštili da će inovativne startap kompanije, kao što je Ono Bikes, uvek moći da računaju na podršku, zbog onoga što jesu, ali i zato što su takve uspešne priče najbolji podsticaj i ohrabrenje za nove preduzetničke inicijative.

Ono Bikes je brend beogradske start up kompanije Ono d.o.o, kojoj je cilj da se pozicionira na svetskom tržištu kao jedan od ključnih brendova u e-bike industriji, da razvija proizvodnju elektromotora koji pokreće bicikle kako bi proizvod sto odsto bio "made in Serbia" i da dugoročno, tehnologiju koju unapredjuje implementira i u druga električna vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

1 d

Podeli: