Vučićev remi, poklon ruže i DVD

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je Dnevni centar i klub za starije "Dragiša Ćirić" u Zemunu i tom prilikom je korisnicima uručio dvd plejer.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 14.02.2016.

14:04

Vučićev remi, poklon ruže i DVD
Foto: Tanjug

Premijer im je poklonio i pet CD-ova sa filmovima, kako bi im druženje u Centru bilo što prijatnije.

U neobaveznom ćaskanju sa penzionerima, kojima je posebno zahvalio što su omogućili da Srbiji danas bude bolje, rekao im je da je od poklonjenih filmova gledao jedino “Engleskog pacijenta”, koji mu je, po sopstvenom priznanju, bio dosadan.

Dočekan je aplauzom, a veliki broj starijih sugrađana želeo je da se sa njim slika i rukuje.

Kata Đuričić, odigrala je s njim partiju šaha, rezultat je bio remi, a ona je od premijera dobila ružu. Penzioner s Novog Beograda Miroslav Gađan podelio je utiske sa novinarima nakon što je premijer završio posetu. Rekao je da Vučić uspeva da uspostavi jedan dobar kontakt sa penzionerima, te da je zadovoljan kako vodi zemlju.

Tokom premijerove posete, članovima kluba koji su dugi niz godina u braku dodeljena je posebna povelja.

Tokom posete, premijer je rekao i da je pročitao sve zahteve novinara okupljenih oko inicijative "Novinari ne kleče" kao i da će odgovoriti na njih "čim bude stigao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

4 h

Podeli: