Ministarka prošetala, nova ulica posle pola veka

Potpredsednica Vlade i Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović obišla je glavnu ulicu u Gornjem Milanovcu, koji je rekonstruisan posle skoro pola veka.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2016.

15:38

Ministarka prošetala, nova ulica posle pola veka
Foto: Thinkstock, ilustracija

Ministarka je istakla da su uvek potrebni dobri putevi, a za to su neophodna sredstva.

Ona je objasnila da je posebno razgovarala o pristupnom putu i objasnila da će najpre biti urađena projektna dokumentacija u ovoj godini.

Potom, prema njenim rečima, biće razgovarano kako finansirati, ali je navela da će ove godine biti uloženo u puteve Gornjeg Milanovca oko 80 miliona dinara, dodajući da je do sada uloženo uloženo preko 200 miliona dinara.

"To je način da se privreda razvija i kompanije koje već postoje ovde nemaju problem", istakla je Mihajlović.

Stanovnici Gornjeg Milanoca čekaju od 1968. godine na rekonstrukciju glavne ulice koja spada u državne puteve prvog reda.

U rekonstrukciju, posle skoro pola veka, uloženo je 74 miliona dinara kako bi građani mogli dostojno da prođu svojom glavnom ulicom u koju se ne skuplja kišnica i ne izlivaju vode.

Rekonstruisana je i druga ulica na raskrsnici, sa 20 miliona dinara, tako da su izvršeni radovi u ukupnom iznosu od 94,5 miliona dinara.

Mihajlović je obišla rekonstruisanu ulicu zajedno sa predsednicom Skupštine opštine Gornji Milanovac Jadrankom Dostanić i narodnim poslanikom Dejanom Kovačevićem.

Kovačević se posebno zahvalio ispred opštinskog odbora SNS ministarki Mihajlović za sve što je uradila za Gornji Milanovac i izrazio uverenje da će ova opština dobiti još jaču podršku za predstojeće projekte.

S tim u vezi je posebno ukazao na neophodnost izgradnje pristupnog puta autoputu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: