H&M dogodine stiže u Novi Sad

Prvi prodajni objekat svetski poznatog modnog brenda H&M u Novom Sadu biće otvoren na proleće sledeće godine, piše list 24 sata.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 21.05.2013.

19:09

Default images

Ova kompanija svoj maloprodajni objekat otvoriće u Tržnom centru BIG i, kako najavljuju, Novosađanima i Vojvođanima ponudiće vrhunsku modu i kvalitet po pristupačnim cenama.

“U petak, 10. maja, tržni centar BIG Novi Sad potpisao je ugovor s kompanijom H&M, jednim od najvećih svetskih imena u svetu modne maloprodaje, a pridružiće se na proleće 2014. godine”, rekao je Robert Jahav, direktor kompanije BIG CEE Srbija.

Tržni centar BIG prostire se na 42.000 kvadratnih metara, a trenutno je u funkciji samo jedan deo, dok će u četvrtak, 30. maja, biti otvoren drugi deo tržnog centra u koji će se useliti predstavništva poznatih brendova.

Kako je najavljeno, svi kapaciteti tržnog centra biće popunjeni do oktobra 2013. godine, kada se završava poslednja faza završnih radova.

Novosađanima će na raspolaganju biti prodavnice obuće, odeće, nakita, kozmetike, nameštaja i opreme za kuće i stanove, ali i knjižara.

BIG Novi Sad je počeo s radom u oktobru 2012, kada je bilo oranizovano i otvaranje.

H&M bi svoju prvu radnju u Srbiji trebalo da otvori već krajem leta u tržnom centru Delta siti na Novom Beogradu, a od jeseni bi trebalo da počne sa radom i njihova prodavnica u nedavno otvorenom tržnom centru Stadion na Voždovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

23 h

Podeli: