Mirković: Nađite novac za puteve

Pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković upozorio je da Javno preduzeće Putevi Srbije nema dovoljno novca za održavanje puteva.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

16:58

Default images

On je pozvao Ministarstvo finansija da hitno pronađe sredstva za tu namenu.

"Putevi Srbije nemaju dovoljno sredstava za održavanje puteva, kao ni za eventualnu reparaciju i sanaciju delova putne mreže", rekao je Mirković, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja.

Građani ove zemlje, prema rečima Mirkovića, kroz plaćanje nafte i naftnih derivata, ulažu u održavanje i sanaciju putne mreže i zato je država dužna da im obezbedi kvalitetne i bezbedne puteve, navedeno je u saopštenju.

Podsetimo da je nedavno Saša Mirković, funkcioner SNS, najavio ostavku na mesto u ministarstvu saobraćaja. Prethodno s obezbeđenjem pokušao da uđe na sednicu zaječarske skupštine. Opširnije čitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

19 h

Podeli: