Uspeh McCann Ericksona u Rovinju

Na Medija Festivalu u Rovinju, agencija McCann Erickson Beograd jedina iz Srbije predstavila je tri rada u okviru programa BalCannes.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2012.

13:36

Default images

Među više od sto prijavljenih radova 52 agencije iz regiona, stučni žiri izabrao je 25 najuspešnijih, koji po oceni žirija predstavljaju "najbolji presek regionalne marketinške produkcije i najbolje oglašivačke prakse".

"Drago mi je da su na osnovu kriterijuma originalna kreativna ideja, kvalitet izrade i uspeh na tržištu, tri projekta iz naše kreativne radionice izabrana među najbolje. Ovo je značajan uspeh za nas jer je jedinstven na tržištu Srbije, a među 25 najboljih u regionu. Ovaj uspeh odražava našu poziciju podržanu dobrom saradnjom sa klijentima iz koje, na obostrano zadovoljstvo, proizilaze i uspešni projekti“, rekla je Zdenka Milanović, direktorka agencije McCann Erickson Beograd. Kampanja agencije McCann Erickson Beograd "Niste sami" urađena je za potrebe Telefonskog savetovlišta za borbu potiv suicida i predstavlja jednu od najuspešnijih kampanja u katogoriji kreativnog korišćenja medija, što potvrđuje i svetska nagrada iz oblasti advertajzinga "Bronzani Lav" osvojena na festivalu u Kanu.

Kampanja za emisiju "MTV Pranked" sa mladićem vezanim za stub u jednoj od glavnih beogradskih ulica, izazvala je veliki publicitet iako je urađena sa minimalnim medijskim budžetom.

"Plava koverta" je kampanja urađena za kompaniju Delta Generali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: