Srbija

Ponedeljak, 10.11.2014.

12:08

Stižu motorne testere za balvane

Autobuska stanica u Novoj Varoši i danas je u blokadi koju je vlasnik, preduzeće "Sekulić prevoz", postavio još 6. novembra.

Izvor: Beta

Default images

Na taj potez vlasnik autobuske stanice se odlučio nakon odbijanja žalbe koju je uložio Opštinskom veću na rešenje komunalnog inspektora da se prinudnim putem, uz asistenciju policije, "očisti javna površina". Vlasnici su u sporu sa opštinom oko vlasništva nad zemljište kod autobuske stanice.

Jedan od vlasnika autobuske stanice Miladin Sekulić izrazio je bojazan da će lokalne vlasti danas pokušati da uklone balvane motornim testerama.

"Lokalna vlast očito nema razumevanja što dokazuje upornim odbijanjem da izvrši parcelizaciju površine na kojoj su objekti Autobuske stanice koju smo regularno kupili sudskom licitacijom pre šest godina. Mi smo već poveli spor pred Upravnim sudom zbog odbijanja naše žalbe na rešenje komunalnog inspektora koju je Opštinsko veće odbacilo", rekao je Sekulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

11 h

Podeli: