Palma: Nekome severac, nama tornado

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da Vlada Srbije nije mogla da predvidi da će Srbiju ekonomska kriza pogoditi kao tornado.

Izvor: Tanjug

Subota, 24.12.2011.

16:45

Default images

Marković je ocenio da vlada zaslužuje visoku ocenu jer se bavila problemom Kosova, da je donela neophodne zakone za pristupanje EU, ali da nije mogla da predvidi da će Srbiju ekonomska kriza pogoditi kao tornado.

"Za neke države je kriza bila severac povetarac, a za Srbiju tornado. Ova vlada je na vreme izmirivala sve svoje obaveze prema korisnicima, kada su u pitanju plate u vojsci, sudstvu, zdravstvu i prosveti, što ranijih godina bio slučaj", kazao je Marković.

Marković je poručio da je u ovom trenutku najvažnije rešavanje ekonomskih problema, otvaranje novih radnih mesta, ostvarivanje socijalne pravde za sve građane, a pogotovo, za one koji su ostali bez posla.

Marković je najavio da će predložiti da se u svim mestima gde koalicija oko SPS bude na vlasti obezbedi po 1.200 evra za svako novorođeno dete, kao podsticaj rađanju i borbi protiv bele kuge.

Takođe će se, kako je dodao, zalagati za subvencije građanima za pokretanje porodičnog posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: