Koliko miliona Džeremi, Džejms i Ričard stave u džep?

Trojac Džeremi Klarkson, Ričard Hemond, Džejms Mej i njihov producent Endi Vilman zaradili su nepuna dva miliona evra "po glavi" samo od prve sezone njihovog projekta "The Grand Tour".

Podeli

Nakon burnog razlaza sa britanskom nacionalnom kućom BBC, četvorka je odlučila da osnuje producentsku kuću duhovitog naziva "W. Chump and Sons", a zatim je, na radost miliona ljubitelja njihovih ludorija i automobila, potpisala ugovor sa Amazonom.

Prema objavljenim podacima, Džeremi, Ričard i Džejms i njihov producent su prihodovali vrtoglavih 8,39 miliona funti, odnosno 9,56 miliona evra, za prvih 13 epizoda.

Nakon plaćanaj poreza, ostalo im je 7,66 miliona evra, odnosno 1,915 miliona evra po glavi.

"Direktori kompanije imaju nameru da nastave da se fokusiraju na produkciju kvalitetnog programa, vodeći računa da troškovi budu stabilni. Direktori su zadovoljni rezultatima prošle godine i nastaviće da traže nove poslovne mogućnosti", navodi se u saopštenju njihove firme.

Amazon nije komentarisao finansijske detalje ugovora, ali se iz papira vidi da je budžet za GT, čija sezona 2 uskoro izlazi, daleko manji od 160 miliona funti o čemu se spekulisalo.

Vesti

Opel ima novi plan za najvažnije afričko tržište

Osim što će svoja vozila prodavati uz pomoć novog partnera, Opel sprema “ofanzivu” novih modela u Južnoj Africi. Istovremeno, bivši vlasnik ove nemačke auto-marke, General Motors, odlučio je da sa južnoafričkog tržišta od 1. januara 2018. povuče svoj brend Chevrolet.

Vesti četvrtak 23.11. 12:55 Komentara: 0

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 18
strana 1 od 1286 idi na stranu