Šta sprema Mercedes posle novog A8?

Mercedes će javnosti otkriti kako izgledaju kupe i kabrio verzije S klase u septembru na sajmu u Frankfurtu, potvrđeno je.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 13.07.2017.

08:58

Šta sprema Mercedes posle novog A8?

Kao i u slučaju sedana, očekuju se blage promene na eksterijeru i enterijeru, a više pažnje kod modela za 2018. godinu će biti posvećeno tehnološkim inovacijama.

Ideja je da nakon predstavljanja novih modela BMW serije 7 i audija A8 treća (ili prva) nemačka kompanija pokaže kako ona vidi svoju budućnost.

Vozačima će biti predstavljene napredne verzije sistema autonomije u vožnji Intelligent Drive, koji obuhvata "aktivno asistiranje pri menjanju pravca", ali i asistenciju prilikom parkiranja, promene traka, zaustavljanja i praćenja signalizacije.

Osim veštačke inteligencije i drugih sofisticarnih tehnoloških rešenja, očekuju se i "sirovija" unapređenja ispod haube. Kupe i kabriolet iz serije S će biti ponuđeni sa novom gamom motora.

Pročitajte još: A8 je tu - Audi predstavio budućnost

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: