Kako izgleda studio za novi šou Klarksona i ekipe

Nakon ne baš uspešnog debija obnovljenog serijala Top Gear sa novim voditeljima, pažnja fanova automobilskih šou programa polako se okreće ka predstojećoj emsiiji Grand Tour u kojoj su domaćini bivša Top Gear trojka - Klarkson, Hamond i Mej.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 19.07.2016.

10:27

Kako izgleda studio za novi šou Klarksona i ekipe
Šator-studio na lokaciji u Južnoj Africi (Foto: Grand Tour)

Grand Tour je najavljen kao serijal koji će imati nešto drugačiji koncept od nekadašnjeg Top Geara, jer će se emisije snimati na raznim lokacijama širom sveta. Iako se u početku govorilo da će studijski segmenti kao manje interesantni biti izostavljeni iz nove serije, to se nije dogodilo.

Međutim, Grand Tour studio znatno se razlikuje od onog u kome se snima Top Gear, jer je mobilan. S obzirom da će se studijske scene snimati na različlitim lokacijama, Grand Tour produkcija odlučila se za neku vrstu šatorske konstrukcije, koja se brzo montira i demontira, pa studio može da se seli sa jedne na drugu stranu planete.

Prve studijske scene sa publikom snimljene su u Južnoj Africi, a voditelji su na Twitteru objavili fotografije ovog neobičnog šatora. Scenografija je jednostavna ali zanimljiva - konstrukcija šatora omogućava im da snimaju kao da su na otvorenom prostoru. . . . .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: