Novi skup ljubitelja "Zastave" u Lepenskom Viru

Zaljubljenici u "Zastavine" automobile okupiće se u nedelju 12. jula na tradicionalnoj reviji klasičnih modela proizvedenih u nekadašnjoj kragujevačkoj fabrici.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

12:25

Default images

Tim povodom, Zastava 101 Klub poziva sve zainteresovane da tog dana uživaju u lepotama Đerdapske magistrale i prisustvuju manifestaciji ’’IV Summer ZASTAVA car show’’.

Ovogodišnje okupljanje je posvećeno jubileju - 40 godina od održavanja Ekspedicije ''Zastava 101, Kragujevac – Kilimandžaro''.

Domaćin priredbe je Danijel Dokić iz Zastava 101 Kluba, a pomoć u organizaciji skupa pružaju Turistička organizacija opštine Majdanpek, Inicijativa mladih ‘’Hoću!Mogu!’’ i Zastava Fan Club.
Detalj iz Ekspedicije Kragujevac - Kilimandžaro (Foto: Mioljub Jelesijeviæ, Milan Rakoèeviæ)
Okupljanje će se održati u centru Donjeg Milanovca, u pešačkoj zoni, sa početkom u 12 časova. Pristup skupu je slobodan, a pristup parkingu je rezervisan za vozače i vlasnike Zastavinih automobila.

Nakon otvaranja skupa, održaće se predavanje o Ekspediciji Kragujevac - Kilimandžaro, a zatim i glasanje za najlepši auto u kategorijama Zastava 101, Yugo i Nacionalna klasa (Fića).

U okviru ove manifestacije biće organizovana i berza auto-delova, kao i izložba mijaturnih modela Zastavinih automobila. Na kraju, biće proglašeni najlepši automobili na skupu.
Grafièka prezentacija: Danijel Dokiæ - Zastava 101 Klub
Novost u odnosu na dosadašnja okupljanja je otvorena prodaja i razmena delova ‘’sa haube’’, uz uslov da vlasnici na skup dođu vozilom marke Zastava.

Organizatori su uputili i poziv svim zainteresovanim modelarima da učestvuju na izložbi i ponesu svoje minijaturne modele Zastavinih vozila kako za izložbu, tako i za razamenu ili prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: