Prve fotografije: Alfa Romeo Giulia

Neposredno uoči premijere nove Alfine limuzine, na internet su "procurile" nezvanične fotografije ovog modela koje nam otkrivaju bočni i zadnji deo automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.06.2015.

07:36

Default images
Foto: Carscoops.com

Iako slabijeg kvaliteta, fotografije za početak otklanjaju nedoumicu oko imena novog sedana. Kao što se i očekivalo, automobil je dobio oznaku Giulia, koju je Alfa Romeo već koristio na klasičnom modelu iz šezdesetih godina 20. veka.

Dok proizvođač ne objavi zvanične fotografije, možemo da govorimo samo o dizajnu zadnjeg dela nove limuzine.

Stop svetla možda nisu previše originalna, ali su oblikovana tako da nadovezuju na dizajn zadnjih svetlosnih grupa prethodnika - Alfa Romea 156 i 159.
Foto: Carscoops.com
Na fotografijama je prikazana sportska top verzija, Quadrifoglio Verde, koja će ispod haube najverovatnije imati potentni V6 motor razvijen u Ferrariju.

Crvena Giulia koju vidimo, vizuelno se razlikuje od standardnog modela po zadnjem spojleru, difuzoru, izduvnom sistemu sa dvostrukim cevima na krajevima branika, niskoprofilnim gumama većih dimenzija, snažnijim kočnicama sa crvenim kočionim kleštima...

Alfa Romeo će novu limuzinu zvanično predstaviti u sredu 24. juna, u večernjim satima, kada ćemo saznati tehničke detalje, ali i otkriti kako izgleda prednji deo i unutrašnjost modela Giulia.

Do tada, svoje prve utiske o ovom automobilu možete izneti u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: