Maybach je mrtav - živeo Maybach!

Mercedes je doživeo krah u pokušaju da oživi marku Maybach u 21. veku. Međutim, iako je kao brend prestao da postoji, Maybach bi mogao da nastavi svoj život kao deo imena pojedinih super-luksuznih Mercedesovih modela.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

11:22

Default images

Prvi takav model trebalo bi da bude produžena verzija nove Mercedesove S klase. Reč je o automobilu za koji se veruje da će biti predstavljen u novembru, na auto-salonu u kineskom gradu Guangžu.

Kako saznaje australijski auto-magazin Motoring, to neće biti jedini model koji će u svom nazivu imati dodatak "Maybach".

Pozivajući se na izjavu šefa razvoja Mercedesa, Tomasa Vebera, Motoring navodi da će se ime Maybach naći i na najluksuznijoj varijanti sledeće generacije najvećeg SUV modela, Mercedesa GL klase, ali i na još nekim skupocenim automobilima sa trokrakom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: