I madridska policija spremna za trke

Iako nije ni izbliza impresivna kao ona u Dubaiju, garaža policije u Madridu postala je bogatija za dva Renault Megana RS.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 12.06.2014.

17:18

Default images

Megan možda ne može da se meri sa super-automobilima koji se voze po asfaltu u Emiratima, ali će za razliku od "šminkerskih" vozila koje tamošnja policija uglavnom koristi za slikanja, ovi francuski automobili uhvatiti i kog kriminalca.

Oni koji nameravaju da beže od madridske policije bi trebalo da imaju na umu da za njima može da krene automobil koji za šest sekundi stiže od nule do stotke i čiji motor snage 195kW razvija maksimalnih 254km/h.
Podsećanja radi, Renault je prošlog meseca izbacio još jaču verziju 275 Trophy ispod čije se haube krije motor 275 ps (202kW), kao i Akrapovič titanijumski izduvni sistem, podesivi Ohlins amortizeri koji pružaju vrhunske performanse na putu i na trkačkoj stazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: