Mazda Hazumi pokazala lice

Prva skica koncepta koji treba da posluži kao osnova nove Mazde2, dospela je na internet uoči zvanične premijere ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.02.2014.

12:36

Default images

Iako su, kao na svim crtežima novih automobila, konture koncepta Hazumi prenaglašene, prvi utisak je da je Mazda uspešno prenela Kodo dizajn sa svojih većih modela.

Od skice koncepta do konačne produkcijske verzije, Mazda2 će svakako izgubiti nešto od agresivnosti prikazane na crtežu.

Možemo očekivati konvencionalniji dizajn prednjeg branika, manje točkove i veći klirens, ali će celokupna forma ostati manje-više nepromenjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: