Automobili

Ponedeljak, 20.01.2014.

11:15

Porsche Cayman i Boxster GTS bez "kamuflaže"

Na internetu su objavljene prve fotografije prototipova GTS verzija poslednje generacije modela Cayman i Boxster, bez maskirne folije koja obično sakriva spoljašnjost ovakvih test vozila.

Izvor: B92

Default images

Kao što je to slučaj i kod GTS varijante Panamere, Cayman GTS i Boxster GTS takođe su zasnovani na "S" verzijama ovih modela, uz nešto snažnije motore i unapređenja na šasiji.
Porsche Cayman GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
Silske promene na spoljašnjosti obuhvataju redizajnirani branik sa modifikovanim usisnicima za vazduh i novi zadnji difuzor. Prototipovi su opremljeni 19 inčnim točkovima sa zimskim gumama, a produkcijske verzije imaće nove, 20 inčne alu felne.

Očekuju se i manje pormene u dizajnu enterijera, poput novih kolornih šema i materijala.
Porsche Boxster GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
U dokumentu koji je "procurio" u javnost krajem 2013. navodi se da će Porsche Cayman GTS biti pogonjen motorom sa 340 ks, dok će agregat u Boxsteru GTS isporučivati 330 ks.
Porsche Boxster GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
Isti izvor otkriva da će dva GTS modela imati premijeru na sajmu automobila u Pekingu, u aprilu 2014, dok će prodaja početi tokom leta.

Saznajte više o poslednjoj generaciji modela Porsche Cayman.

Pročitajte o najnovijem Porscheu Boxster.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: