Aktuelno 5

13.05.2024.

17:40

"Vriska, svađe...": Teya Dora otkriva sve tajne i skandale sa Evrovizije

Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora sinoć je stigla iz Švedske u Srbiju.

Izvor: b92.net/RTS

"Vriska, svađe...": Teya Dora otkriva sve tajne i skandale sa Evrovizije
Profimedia

Podeli:

Odmah po dolasku ona je gostovala u specijalnoj emisiji RTS-a, "Jedan dobar dan", gde je sumirala utiske ovog popularnog muzičkog takmičenja, a otkrila je i tajne koje su se odvijale iz kulisa.

"Prvi put kad sam tu neku euforiju doživela i kad sam skapirala gde se nalazim, bilo je kad je bila proba s publikom pred polufinale. Osetila sam se baš lepo i počastvovano što sam tamo. I za finale i za polufinale me je lupio adrenalin, pozitivna trema i energija", rekla je Teya Dora, te otkrila kako je izgledalo druženje s učesnicima iz drugih zemalja, s obzirom na brojne skandale koji su pratili ovo takmičenje.

"Druženja nije bilo toliko zbog situacije, osim u toj jednoj prostoriji gde smo se spremali za nastup, i tu je bilo haotično, pa i nemaš mnogo vremena da iskomuniciraš s drugim učesnicima, maksimum desetak minuta. Ja sam se na mini-turneji pre same Evrovizije najviše družila s blizancima iz Švedske, sa predstavnicima Ukrajine, naravno sa Bejbi Lazanjom, imali smo čak i zajedničku žurku, na kojoj su bili Rejven i predstavnici iz Slovenije", rekla je Teya Dora i potom se osvrnula na to koliko su skandali uticali na same izvođače.

EPA-EFE/JESSICA GOW

"Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata - vriske, svađe artista i nekih medija", istakla je.

Teya Dora je, podsetimo, osvojila 17. mesto.

Pobednik Evrovizije je Nemo iz Švajcarske, dok je drugo mesto osvojio Bejbi Lazanja iz Hrvatske.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: