Audi najavljuje osveženi A8 i S8?

Audi nam je dopustio tek da zavirimo ispod cerade koja najverovatnije skriva modele A8 i S8 za 2014. Više informacija biće poznato 21. avgusta, kada će nemački proizvođač i zvanično "otkriti" ova dva automobila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2013.

12:21

Default images

Kratki video koji je objavio Audi ne otkriva ništa više osim točka jednog od redizajniranih modela:



Iako se ne očekuje da će Audi A8, koji je predstavljen 2010, pretpeti značajnije promene u svojoj prvoj restilizaciji, za sada je poznato da će biti opremljen farovima sa MatrixLED tehnologijom.

Pretpostavlja se da je automobil čiji detalj točka može nakratko da se vidi u spotu, Audi S8, koji zbog svojih performansi ima ugljenično-keramičke kočnice.

S obzirom na to da se bliži frankfurtski salon automobila, možemo očekivati da će Audi A8/S8 biti predstavljen publici upravo na ovoj sajamskoj manifestaciji, u septembru 2013. godine.

Pročitajte o aktuelnom Audiju A8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: