Subaru Legacy i Outback za 2012.

Subaru će na predstojećem sajmu automobila u Njujorku, početkom aprila 2012, predstaviti osvežene verzije modela Legacy i Outback.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 31.03.2012.

23:43

Default images

Izmene se odnose na spoljni izgled i enterijer, a u ponudi je i novi motor.

Oba automobila pretrpela su manji redizajn prednjih svetlosnih grupa, maske hladnjaka i prednjeg branika.

Sedišta su presvučena novim materijalima, a poboljšan je i audio sistem koji ima mogućnost Bluetooth i USB povezivanja, kao i konekciju sa iPod uređajem.
Subaru Outback 2012.
Subaru je kupcima ponudio i novi 2.5 litarski bokser motor koji razvija maksimalnih 175 ks i ima obrtni moment od 236 Nm.

Snaga se prenosi na točkove preko šestostepenog ručnog ili Lineartronic CVT menjač.

Za one koji žele snažniju verziju i dalje je dostupan 3.6 litarski bokser od 260 ks u paru sa automatskom petostepenom transmisijom.

Očekuje se da će na evropskom tržištu, osim ova dva benzinska motora, u pounudi biti i 2.0 litarski dizel bokser od 150 ks.

Pogon na svim točkovima dolazi kao standard bez obzira na izbor motora.

U japanskom proizvođaču kažu da su na novim verzijama modela Legacy i Outback izvršili određene modifikacije na šasiji, oslanjanju i upravljačkom sistemu.

Na taj način, poboljšan je komfor putnika tokom vožnje i smanjen je nivo buke u kabini.

Pročitajte o serijskoj verziji modela Subaru BRZ STI.

Rekordna prodaja Subaru vozila u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: