Automobili

Petak, 01.04.2011.

08:48

Automobil Sajma 2011: Volvo V60

U izboru beogradskog ekonomskog lista "Privredni pregled" za Najbolji automobil ovogodišnjeg Sajma u Beogradu proglašen je Volvo V60.

Izvor: B92

Default images

Ovogodišnji izbor za titulu najprestižnijih automobila organizovao je beogradski ekonomski dnevni list "Privredni pregled", 41. put zaredom. Priznanja je dodelio žiri sastavljen od 45 novinara iz 41 redakcije dnevnih listova i periodičnih izdanja, radija, TV stanica, agencija i internet sajtova iz Srbije.

Priznanje Najbolji automobil 49. Međunarodnog salona automobila, koje je pripalo modelu Volvo V60, primio je Milan Arsić, direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu.

„U protekle četiri godine, od kako je Grand Motors ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, uspeli smo da ovu marku u punom sjaju vratimo na naše tržište“, rekao je Arsić primajući prizanje. „Ako sudimo po rezultatima prodaje u 2010. i ovoj godini, Volvo se približio ciljanom tržišnom udelu u Srbiji. Interesovanje raste, jer je u proizvodnom programu nekoliko novih modela sa izvanrednim dizajnerskim i tehničkim rešenjima. Novi karavan Volvo V60 jedan je od njih – prostran i višestrano funkcionalan, sa izuzetno primamljivim sportskim izgledom i uzbudljivim voznim mogućnostima.“

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji

Pročitajte više o modelu Volvo V60 Plug-in Hybrid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: