Prve fotografije: Hyundai Santa Fe za 2019.

Posle dizajnerskih skica, iz Koreje nam stižu i prve zvanične fotografije nove generacije modela Santa Fe uoči početka prodaje ovog vozila na tamošnjem tržištu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 06.02.2018.

14:11

Prve fotografije: Hyundai Santa Fe za 2019.

Hyundai Santa Fe za 2019. po dizajnu eksterijera najviše liči na najmanji SUV model u gami - Hyundai Kona. Na prednjem delu se ističe nova, "kaskadna" maska koja podseća na one sa modela i30, Kona ili novog Velostera.

Farovi su izuzetno tanki i vizuelno povezani ukrasnom lajsnom koja razdvaja haubu od maske hladnjaka. Dnevna LED svetla su izdvojena i smeštena u prenaglašene otvore u braniku.

Sudeći po luksuznoj unutrašnjosti, verzija koju je Hyundai prikazao na fotografiji ima neki od najskupljih paketa opreme.
Enterijer karakteriše minimalistički dizajn, sa velikim ekranom osetljivim na dodir koji se nalazi na vrhu središnje konzole. Sedišta, komandna tabla i tapacirung vrata obloženi su kožom, a vozilo je opremljeno automatskim menjačem sa osam brzina, koji će na korejskom tržištu biti standard.

Većina komandi i funkcija preneta je na “touchscreen”, a zadržane su samo “fizičke” komande klima-uređaja.

Hyundai će novi Santa Fe u Koreji ponuditi sa tri pogonske verzije – sa 2.0 benzincem, kao i 2.0 i 2.2 dizelašima. Početna cena na korejskom tržištu iznosi oko 21.500 evra.

Što se Evrope tiče, Santa Fe bi trebalo da ima premijeru na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, početkom marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: