Automobili

Utorak, 21.09.2010.

09:39

Renault i Opel nastavljaju saradnju

Renault i Opel/Vauxhall najavili su da će nastaviti saradnju u segmentu lakih komercijalnih vozila, uključujući zajednički rad na novoj generaciji modela Opel Vivaro i Renault Trafic.

Izvor: B92

Default images

Ove dve kompanije započele su saradnju 1996. godine sa prvom generacijom programa Renault Master i Opel/Vauxhall Movano. Početkom 2010. godine predstavljene su nove generacije ovih proizvoda sa proširenom ponudom modela, uključujući verzije sa zadnjim pogonom i ceo niz posebno prilagođenih verzija.

Obnovljeni ugovor o saradnji pokriva novu generaciju modela Opel Vivaro i Renault Trafic. Dok se sestrinski modeli razvijaju zajednički, oni se odvojeno predstavljaju na tržištu i prodaju preko distribucijskih kanala svakog brenda zasebno.

Mnogo je aspekata projekta oko kojih se još raspravlja i treba usaglasiti. Zato se u ovom trenutku neće otkrivati više detalja oko specifikacija proizvoda, ulaganja ili poslovnih dogovora.

Saznajte više o novom Opelu Movano

Prva vožnja: Opel Meriva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: