Top Gear: Hoćete da budete voditelj? Dođite na audiciju

Kris Evans definitivno neće biti jedini voditelj emisije Top Gear. Zainteresovani kandidati koji bi želeli da zamene Hamonda i Meja u popularnom šou programu pozvani su da se prijave na audiciju - jedini uslov je da su automobilski zaluđenici.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 19.06.2015.

08:06

Default images
Kris Evans (YouTube Screenshot)

"Ričard (Hamond) i Džejms (Mej) su takođe dobili posao posle audicije, pa ćemo i sada ponoviti istu proceduru", izjavio je novopečeni voditelj najgledanije emisije o automobilima, Kris Evans.

"Da biste bili kandidat za voditelja nije neophodno da ste javna ličnost - možete da se prijavite čak i ako ste običan gledalac", objašnjava Evans.

On je dodao da pol i godine kandidata nisu bitni ali je rekao da onaj ko se prijavi mora da bude "pravi automobilski fan" i "da zna nešto o automobilima".

"Možete biti mehaničar ili amater koji voli da se trka na stazi. Možete, recimo, biti vatrogasac koji u slobodno vreme u svojoj garaži restaurira stari Land Rover, ali morate da pokažete da se razumete u automobile", kaže Kris Evans.

Od zainteresovanih kandidata biće zatraženo da dostave relativno kratak video, dužine do 30 sekundi, u kome će objasniti zašto bi baš oni trebalo da budu voditelji emisije.

Oni koji prođu u uži izbor biće pozvani na audiciju uživo gde će ih procenjivati Evans i producenti emisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: