Automobili

Petak, 23.03.2012.

17:13

Zapaljiva atmosfera na pumpi

Kada se uzmu u obzir sve više cene, nije neobično što su ljudi nervozni kad treba da sipaju gorivo. Ipak, neobično je ono što se dogodilo na jednoj benzinskoj pumpi u Majami Biču, u SAD, kada je nervozna reakcija vozača gotovo dovela do fatalnog ishoda.

Izvor: B92

Default images

Amerikanci su godinama kupovali jeftino gorivo za svoje automobile, ali se u poslednje vreme situacija i tamo promenila, pa su poskupljenja sve učestalija.

Međutim, žena sa snimka koja je svojim SUV vozilom udarila u uređaj za sipanje goriva, koji se zatim zapalio, nije žurila da natoči benzin pre sledećeg poskupljenja.

Iako je teško objasniti njen postpak, ona je za lokalnu TV stanicu izjavila da se unervozila od sirene drugog automobila, koji je takođe bio u redu na pumpi, i da je umesto kočnice pritisnula papučicu za gas.

Ono što je zatim usledilo, ličilo je na pirotehničku scenu sa snimanja nekog filma:



Pogledajte snimak i iz drugog ugla:



Zahvaljujući prisebnoj reakciji radnice na pumpi, koja je prekinula dovod goriva izbegnuto je najgore, a na kraju sve se završilo samo uz materijalnu štetu i bez povređenih.

Pročitajte o požaru koji je izbio u garaži punoj luksuznih automobilima u Parzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: