Život

Nedelja, 17.12.2023.

08:18

Neobična ljubavna priča: "Udala sam se za polubrata i to nije ništa loše..." VIDEO

Često se kaže da će, bez obzira na sve, ljubav pronaći put - iako je priča ovog para doduše prilično neobična.

Izvor: B92

Neobična ljubavna priča:
Foto: Shutterstock, Ilustracija/Hananeko_Studio

Dok je njena veza počela kao i kod mnogih drugih parova, Lindzi Braun se na kraju udala za svog polubrata i s njim imala decu. Kao što možete očekivati, njihova ljubavna priča ima mnogo preokreta, a ona je kasnije posvetila ceo Tiktok ovoj činjenici.

Poznatija kao @girl_meets_bro, mama je prikupila preko 56,00 lajkova na Tiktokukada je pričala o svojoj vezi sa suprugom Kejdom - koja je počela kada su imali samo 14 godina. Čak i u tim ranim godinama, tadašnji tinejdžeri su bili opsednuti jedno drugim, a njen budući supružnik bi se čak ušunjao u njen dom kasno u noć.

Naravno, par je na kraju uhvatila Lindzina mama i zabranila im je da se viđaju. Međutim, oni su se ponovo povezali godinama kasnije preko društvenih medija i brzo su obnovili vezu.

Njihova veza je postala glavna briga za Lindzinu mamu, ona se na kraju suočila sa Kejdovim ocem, Rustijem, oko tog problema.

"Oni su zaista bili samo poznanici", objasnila je Lindzi, dodajući:

"Sve je nekako počelo da se razvija negde u to vreme. Iako je ovo trebalo da stavi tačku na stvari, sastanak bi na kraju ipak pokrenuo još jednu vezu.
@girl_meets_bro Timing is everything! #lovestory #foryoupage #marriage #hubby #real #truestory ♬ Good to see your face - Sean & Kait
Nesigurna u svoj životni put, influenserka se pridružila vazduhoplovstvu i preselila se u Teksas ostavljajući Kejda iza sebe. Iako tvrdi da je to ojačalo njihov odnos, njihova udaljenost je omogućila i njihovim roditeljima da postanu sve bliži.

Ljubav je ipak pobedila sve i na kraju, Lindzi i Kejd su se venčali 2014. godine.

Zavrzlama je došla kasnije, kada su Lindzina majka i Kejdov otac i sami uplovili u vezu. Oni su se potom i venčali, tako da su Lindzi i Kejd pored bračniih partnera postali i brat i sestra.

"Dakle, ne, naši roditelji se nisu prvi venčali, mi smo. Uradili smo - čak i sa ovim otkrićem, par je dobio intenzivnu reakciju na internetu zbog njihove veze. Nakon što su svoju priču podelili u aplikaciji, oni su redovno bili na meti trolova sa okrutnim komentarima kao što su:

"Dakle, vaša deca će biti vaši nećaci i nećake u zakonima i vaša deca?“ napisao je zbunjeni korisnik. Drugi je dobacio: „...sve što mogu da mislim, ali bez nepoštovanja [je] SWEETHOME ALABAMA“.

Drugi su više prihvatali vezu Lindzi i Kejda, rekavši: „Sve dok ste bili zajedno pre nego što su oni bili, nije tako loše kao što zvuči. Četvrti je čak otkrio da su imali sličnu situaciju, napisavši: „U istoj smo situaciji! Venčali smo se onda naši roditelji vjenčali 3 godine kasnije.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: