Život

Nedelja, 12.11.2023.

08:22

Sve se završilo tučom: Pijani poštar iz Bijeljine celom kafiću delio novac od penzije

Poštar N. B. iz Bijeljine uhapšen je zbog tuče u kafiću, a fizičkom obračunu je prethodilo masovno čašćenje novcem od penzije.

Izvor: B92

Sve se završilo tučom: Pijani poštar iz Bijeljine celom kafiću delio novac od penzije
Foto: Shutterstock/Lomb

Mladi poštar N. B. uhapšen je u jednom kafiću u Bijeljini, nakon što je izveo pravi šou kada je iz torbe pune novca od nepodeljenih penzija počeo da čašćava ceo kafić.

Prema izvoru BN televizije, vidno pijani poštar je redom častio goste kafića, a novac od penzija delio je od stola do stola. U jednom trenutku je došlo i do prepirke koja je završila tučom.

U Policijskoj stanici Bijeljina potvrdili su za BN televiziju da su priveli lice koje je bilo u vidno alkoholisanom stanju, agresivno se ponašalo i odbilo da sarađuje sa policijom i dodali da će poštar biti sankcionisan u skladu sa zakonom.

Istog dana poštar je prijavljen zbog malverzacija, a o svemu je obavešten i javni tužilac u Bijeljini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: