Život

Četvrtak, 21.09.2023.

19:36

Žestoki preokret: Zvezda "Igre prestola" tuži muža

Zvezda Igre prestola, glumica Sofi Tarner tuži bivšeg supruga, muzičara Džo Džonasa.

Izvor: index.hr

Žestoki preokret: Zvezda
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Naime, Sofi želi da preseli njihovo dvoje dece u rodnu Veliku Britaniju.

"Podnosilac zahteva, Sofi Belinda Tarner (majka), od strane i preko svojih dole potpisanih advokata, podnosi ovu verifikovanu peticiju za povratak dece u Englesku, protiv tuženog, Džozefa Adama Džonasa (otac)" , stoji u sudskom spisu koji je objavio The Messenger.

Džonas je pre mesec dana podnio zahtev za razvod. Par je bio četiri godine u braku, a zajedno imaju dve ćerke. Iako se na početku činilo da će razvod proteći mirno, čini se da je problem nastao sa pasošima djece.

"Majka je ponovila dogovoreni plan obe strane da se deca vrate kući u Englesku te nedelje. Otac poseduje dečje pasoše. Odbija da ih vrati majci i dobija da decun pošalje u Englesku, sa majkom", stoji u spisima.

"Deca su trebala biti vraćena kući u Englesku. Otac je sprečio povratak dece, što je kršenje majčinih prava na starateljstvo prema engleskom zakonu jer je Engleska stalno boravište dece", piše dalje.

Jonas sad tvrdi da su deca živjela s njim pola godine pre razvoda, dok je Sofi snimala u Velikoj Britaniji, što glumica poriče. Iz dokumentarca je otkriveno i da je do "razvoda došlo naglo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: