Život

Nedelja, 19.02.2023.

15:24

Tom Sajzmor prevezen u bolnicu: Lekari se bore za njegov život

Tom Sajzmor je u krtičnom zdravstvenom stanju i u bolnici se bori za život.

Izvor: Kurir

Tom Sajzmor prevezen u bolnicu: Lekari se bore za njegov život
Foto: EPA/PAUL BUCK

Njegov menadžer, Čarls Lago, rekao je za američki TMZ da je bio sa Tomom u subotu, u kući u Los Anđelesu, a onda je glumac oko 2 sata posle ponoći doživeo aneurizmu mozga i pao u nesvest.

Lago kaže da je neko pronašao Toma i brzo pozvao Hitnu pomoć. Jedinice hitne pomoći su reagovale i odvele ga u lokalnu bolnicu, gde je smeštem na odeljenje intenzivne nege i nalazi se u kritičnom stanju.

U ovom trenutku, Tom je u "lošem stanju", kaže Lago, a njegove šanse za potpuni oporavak su neizvesne.

Tom je tokom godina imao niz problema sa zloupotrebom droga i sukobima sa zakonom. On je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i nasilja u porodici, a hapšen je i zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Osim problema koje je pravio, Tom je bio i uspešan glumac koji se pojavio u nekim od najpopularnijih holivudskih filmova, kao što su "Spasavanje redova Rajana", "Black Hawk Down", "Natural Born Killers" i "Heat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: