Madoninu ćerku zaustavilo obezbeđenje, zbunila se: "Znaš li ti ko je ona?" VIDEO

Madonina ćerka Lurd Leon dobila je zabranu ulaska na reviju Marka Džejkobsa u Njujorku jer je stigla na zadnji ulaz.

Život

Izvor: Blic Žena/Milorad Milovanoviæ

Subota, 04.02.2023.

09:48

Madoninu ćerku zaustavilo obezbeđenje, zbunila se:
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Neprijatan događaj odvio se samo dve godine nakon što je Lurd proglašena zaštitnim licem kampanje modnog brenda za proleće 2021. godine.

Snimak obezbeđenja koje ne dozvoljava Lurd da uđe popularan je na društvenoj mreži TikTok, a jedan korisnik pokazao je što se događalo ispred ulaza.

Madonina ćerka pojavila tačno u 18 časova kada je revija počinjala, a na stepenicama je zaustavilo obezbeđenje. Rekli su joj da je događaj zatvoren. Dok je Lurd pokušavala da uđe, mogli su se čuti slučajni prolaznici koji pokušavaju da objasne obezbeđenju ko je devojka koju ne puštaju.
@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey
''Pusti je unutra, ona je Madonina ćerka'', ''Ne znaš ko je ona?''

Ali obezbeđenje nije popustilo i to je još više naljutilo okupljene obožavaoce koji su potom počeli da uzvikuju: ''Pustite je unutra!''

Na kraju je Lurd je odustala i pokrila lice jednom rukom dok se vraćala prema automobilu kojim je stigla.

Lurd je najstarije Madonino dete i poznata je kao njena mezimica, a pevačica ju je dobila s glumcem Karlosom Leonom. Pevačica ima još ima petoro dece, od kojih je četvoro usvojeno, a sina Roka dobila je s rediteljem Gajem Ričijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: