Teško žive: Megan se izobličila, grca u suzama, a od muke "ne zna ni odakle da počne sa kukanjem"

Izašla je prva epizoda Netfliksove dokumentarne serije o životu Harija i Megan, koja je bila nabijena emocijama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

12:53

Teško žive: Megan se izobličila, grca u suzama, a od muke
Foto: Profimedia

Netfliks je na zvaničnom Tviter profilu objavio i klip iz prve epizode u kojem Hari i Megan pričaju o tome ko je zakasnio na njihov prvi dejt, ali gledaoce je više zanimalo nešto drugo.

Bombastična odluka

U prvoj epizodi vidimo Harija kako se obraća kameri nedugo nakon što su on i Megan u februaru 2020. objavili kako se povlače iz kraljevskog života.

Zatim na ekranu počnu da se vrte naslovnice novina o detaljima njihove bombastične odluke, a Megan kaže: "Ne znam ni odakle da počnem."

"Moja je dužnost da čuvam moju porodicu", kaže Hari, dodajući kako je "zabrinut za sigurnost svoje porodice", opisujući novi nivo mržnje koju javnost upućuje Megan i njihovom sinu Arčiju. Rasplakana Megan

U emotivnoj sceni, Megan govori kako samo želi "da ispliva na drugi kraj svega ovoga" te dodaje: "Ne znam više šta da kažem", a zatim počne da plače.

Podsetimo, dokumentarac o životu Harija i Megan izlazi u šest delova, a trejler i tizer koji su objavljeni na Jutjubu skupili su milione pregleda, ali i stotine hiljada dislajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: