Jadranka Barjaktarović pevala za Dan nezavisnosti Crne Gore

Jadranka Barjaktarović navukla je bes javnosti kada je nastupu u Crnoj Gori otpevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Jadranka je tim postupkom ostala bez nastupa, ali i dobila zabranu ulaska u Srbiju.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.05.2022.

17:35

Jadranka Barjaktarović pevala za Dan nezavisnosti Crne Gore
Foto: Printscreen/TV Prva

Pevačica koja je otpočela karijeru u takmičenju Zvezde Granda nedavno je nastupala u klubu gde se ulaz naplaćuje tek 2 evra, a sada stižu snimci s novog nastupa, koji je objavila na Instagramu.

Jadranku Barjaktarović vratili sa još jedne granice: "Ne može da veruje šta ju je snašlo"
Foto: Printskrin/B92.net/Instagram: jbarjaktarovicofficial
Jadranka je pevala na proslavi nezavisnosti Crne Gore, a na posteru kojim je najavljivala svoj nastup stoji da je "cena ulaznice 5 evra, na dan nastupa 10 evra".

Jadranka Barjaktarović - ponovo kontroverzni nastup: Sada Tompson za Gotovinu

Pevačica je na proslavi pevala pesmu "Crna Gora je moj dom", a potom je proslavu nastavila u jednom klubu, gde je ulaz takođe bio 5 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: