Ponovo skok - Konstraktin nastup na polufinalu menja situaciju na kladionicama

Srpska predstavnica Konstrakta juče je izvela svoju pesmu "In corpore sano" u drugom polufinalu "Evrovizije", te se plasirala u finale ovog takmičenja, a sudeći po kladionicama, nastup umetnice je definitivno ostavio veliki utisak.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.05.2022.

19:21

Ponovo skok - Konstraktin nastup na polufinalu menja situaciju na kladionicama
Foto: JORDY BRADA (MOROCCANOIL)

Nakon što je cela Evropa, ali i Australija, videla njen nastup, kao i reakciju ljudi u areni u Torinu, situacija na kladionicama "Evrovizije" poprilično se promenila.

"Nisam čula sebe u jednom trenutku" – Konstrakta iza scene, o mogućim problemima na bini

Konstrakta je do danas popodne zauzimala 8. mesto da bi sada bila na 7. poziciji, pa je tako iza sebe ostavila favorite Grčku, Norvešku i Holandiju. Pred polufinale bila na 10. mestu, a pre nekoliko nedelja na 20. poziciji.

Hrvati jednim delom sa nama u finalu, izgleda da Konstrakta nosi nešto njihovo

To će značiti da se umetnica pomerila za cela tri mesta od polufinala.

Konstrakta će sutra, u finalu, nastupiti pod rednim brojem 24, pretposlednja. Po deset zemalja je prošlo iz oba polufinala, dok ćemo imati prilike da vidimo još pet država, koje se svake godine plasiraju direktno u finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: