Dep: Nikada nisam udario nijednu ženu; "Jedan dan si Pepeljuga, a drugi Kvazimodo"

Džoni Dep svedočio je juče u sudskom procesu u kojem tuži Amber Herd, svoju bivšu suprugu zbog klevete. U svom trosatnom svedočenju koje će se nastaviti danas, glumac je detaljno govorio o optužbama za porodično nasilje, korišćenju opijata i o njihovom odnosu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2022.

17:22

Dep: Nikada nisam udario nijednu ženu;
Foto: Profimedia

Na početku svjedočenja istakao je da je njegov cilj jedino i samo istina, a o optužbama za nasilje je rekao: "Bilo je svađa i sličnih stvari takve prirode, ali nikad u životu nisam došao do toga da udarim gospođu Herd niti sam u životu udario ijednu ženu."

Napomenuo je i kako ga najviše muči to što će ljudi s kojima je bio blizak, koje je savetovao i koji su verovali u njega, misliti da je prevarant.

"Čudno je kad si jedan dan Pepeljuga, a drugi si dan Kvazimodo", slikovito se izrazio Dep.

"Ona je psihopata"; "Ko još to radi?": Otkriven bizaran detalj u slučaju Dep–Herdova FOTO

"Predobro da bi bilo istinito"

Pričao je i o počecima svoje veze s Amber Herd:

"Na početku je sve bilo, koliko se sećam, predobro da bi bilo istinito. Bila je pažljiva, nežna, pametna, zabavna i puna razumevanja. U mojoj glavi ona je bila savršena partnerka. Poznavala je bluz muziku koju sam slušao, bila je načitana, draga, slatka. A onda su stvari počele da se menjaju. Možda je bolje reći da su počele da se otkrivaju."

"Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju, sve ovo me boli"

Govorio je i o svojoj porodici, o tome kako su on i njegova braća morali trpeli verbalno i fizičko zlostavljanje svoje majke. Priznao je kako je prvi put s 11 godina popio majčine tablete za smirenje, a napomenuo je i kako je opijate uzimao uvek isključivo da se smiri, a ne radi zabave.

"Nisam neki manijak koji bi trebalo da treba biti pijan ili nadrogiran sve vreme", rekao je, napomenuvši kako je u životu imao i duge periode u kojima je bio potpuno trezan.

Sporne poruke

Što se tiče spornih poruka agresivnog tona koje je slao Herd, Dep je rekao da mu je žao zbog toga što je pisao takvim tonom i da je to bilo impulsivno. Rekao je i kako su na način na koji piše uticalii gonzo novinar Hunter S. Tompson, ali i filmovi Paklena narandža i Poslednji Tango u Parizu.

"U porukama, e-mailovima i u svemu što pišem pokušavam da se izrazim vlastitim stilom", napomenuo je.

Podsetimo, Džoni Dep svoju bivšu suprugu tuži zbog klevete koja je, kako kaže, nepovratno naškodila njegovoj karijeri. Na suđenju se dosad, među ostalim, moglo čuti da je Amber Herd "šefica iz pakla", da je glumca majka maltretirala i da mu je dala okrutan nadimak, ali i optužbu da je Dep u Amber Herd penetrirao bocom alkoholnog pića nakon što ju je pretukao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: