Rijana posle glasina o raskidu - pravo na aerodrom VIDEO

Uprkos glasinama da su Rijana i njen dečko ASAP Roki prekinuli svoju vezu nakon što ju je on prevario, par je viđen kako su zajedno i bezbrižno otputovali u pevačicinu rodnu zemlju Barbados.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.04.2022.

10:54

Rijana posle glasina o raskidu - pravo na aerodrom VIDEO
Foto: Profimedia

Par je u petak uveče zajedno stigao na međunarodni aerodrom Grantli Adams u ovoj karipskoj zemlji.

Nakon što su izašli sa aerodroma, trudna Rijana koja se pojavila u kratkoj haljini i visokim potpeticama sa svojim je dečkom uskočila u beli kombi, a ovo je prvi put da je par viđen nakon glasina da ju je Roki prevario sa dizajnerkom Aminom Muadi.

Mnogi su zaključili kako je par izgledao bezbrižno, ne opterećujući se glasinama, a nije iznenađujuće ni što su stigli na Barbados budući da je Rijana ranije izjavila kako svoju rodnu zemlju vidi kao idealno mesto za podizanje deteta.

"Roki me nedavno pitao koje je mesto mojih snova. Rekla sam mu kuća, Barbados. Oduvek sam ga tako zamišljala", rekla je pevačica koja je u trećem tromesečju te mnogi misle kako će se upravo tamo poroditi.

Inače, povodom glasina o prevari oglasila se i sama dizajnerka nazvavši sve "neosnovanom laži".

Glasine o prevari, podsećamo, započeo je modni komentator i influenser Luis Pisano koji je objavio da se par rastao.

"Rijana i ASAP Roki više nisu zajedno. Raskinula je s njim nakon što ga uhvatila u prevari s dizajnericom cipela Aminom Muadi", napisao je, a potom dodao kako se Roki i Amina poznaju dugi niz godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: