Misteriozne zgrade uočene preko Guglovih mapa – snimak pregledan 19 miliona puta VIDEO

Korisnike društvene mreže Tiktok začudio je video-snimak iz Japana koji prikazuje napuštenu zgradu sa beskonačnom rupom u podu. Na snimku se vidi kako neko traži koordinate na Guglovim mapama u Japanu, što ga dovodi do zgrade pored mesta gde se nalazio vodeni park "Nara drimlend".

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.04.2022.

13:13

Misteriozne zgrade uočene preko Guglovih mapa – snimak pregledan 19 miliona puta VIDEO
Foto: Profimedia

Tiktoker zatim klikne na zgradu i prikaže mu se pogled iznutra. Video-snimak pokazuje ogromnu rupu u zemlji, zajedno s prozorima ispunjenim zelenim svetlom. Na kraju snimka vidi se biće nalik robotu na ivici ponora. Ovaj video-snimak je do sada pregledan preko 19 miliona puta i ima blizu 44.000 komentara.

Crna rupa na Guglovim mapama zaludela ljude – vulkan, vojna baza ili...?

"Svaka čast onome ko se žrtvovao da uopšte uđe u tu zgradu", "Ovde će se snimati sledeća sezona Squid Gamea", "Ovo je užasno", "Strašno", samo su neki od komentara.
@yeetme084

Rip camera man

♬ warm nights - bat 👁
Veliki broj komentatora napisao je da se radi o "The Backrooms" – urbana legenda o beskrajnom nizu praznih hodnika, u kome ste zauvek zarobljeni u svetu monohromatske žute boje, uz zujanje fluorescentnih svetala i strah od zlonamernih entiteta iza svakog ugla.

Prostor u napuštenoj zgradi snimljenoj u Japanu nekada je bio Nara drimlend, tematski park u blizini Nare u Japanu inspirisan Diznilendom u Kaliforniji. Bio je u neprekidnom radu 45 godina od 1961. godine, a trajno se zatvorio 2006. zbog pada posećenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: