Za razvod Džejsona Momoe "kriva" Amber Herd?

Jedan od najslakadnijih brakova u svetu poznatih bio je brak Džejsona Momoe i Lise Bonet. Džejson nije krio da suprugu obožava i da je praktično oduvek bio zaljubljen u nju, pa je vest o njihovom razvodu zatekla sve fanove.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.01.2022.

19:44

Za razvod Džejsona Momoe
Foto: Profimedia

Sada mediji pišu o tome da se raspreda teorija da iza svega stoji Amber Herd. Naime, kruže glasine da je Džejson Momoa ušao u vezu sa koleginicom iz filma "Aquaman". Argumenti onih koji stoje iza te teorije je da je i Džoni Dep raskinuo svoju vezu nakon saradnje sa Amber, a svojevremeno se i pisalo o tome da je Lisa bila ljubomorna zbog toga što Amber flertuje sa Džejsonom.
Foto: Profimedia
Džejson Momoa i Lisa su na Instagramu objavili svoju odluku o razvodu:

"Svi smo osetili promene koje je donelo ovo doba puno transformacija. Revolucija se odvija svuda, a naša porodica nije izuzetak...osećamo seizmičke talase koji se dešavaju i rastemo uz njih. Zato delimo naše porodične vesti. Naš brak je okončan. Ne delimo ovo zato što mislimo da je vest vredna pažnje, već da možemo da nastavimo sa svojim životima sa dostojanstvom i iskrenošću. Ljubav koju delimo nas i dalje nosi i evoluira. Oslobodili smo jedno drugo, da bismo mogli da budemo ono što jesmo. Ostajemo posvećeni ovom svetom životu i našoj deci i učimo našu decu o tome šta je moguće. Neka ljubav pobedi", poručio je slavni par.

Podsetimo, holivudski glumac je od 2007. u braku sa 12 godina starijom koleginicom Lisom Bonet (53), a par ima i dvoje dece - ćerku Lolu (13) i sina Nakou-Volfa (11). S druge strane, Amber Herd je i dalje u sudskom procesu sa Džonijem Depom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: