Od Bezosa, preko Dua Lipe, do Tajsona: Bogati i poznati se sjatili na malo karipsko ostrvo FOTO

Sent Bart, karipsko ostrvo na francuskoj teritoriji, od 24 kvadratna kilometra, ovogodišnjih zimskih praznika prava je hit destinacija vlasnika jahti, milijardera i svetskih zvezda.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.12.2021.

12:55

Od Bezosa, preko Dua Lipe, do Tajsona: Bogati i poznati se sjatili na malo karipsko ostrvo FOTO
Foto: Profimedia

U blizini glavnog grada i glavne luke Gustavia, mnoštvo superjahti ekskluzivnog kluba bogataša usidreno je uz samu obalu, što njihove vlasnike oslobađa obaveze prijave i plaćanja poreza.

Roman Abramović stigao u Hrvatsku ploveći na dvema jahtama

Dominira jahta "Eclipse" u vlasništvu Romana Abramovića vredna 700 miliona dolara, a do nje je usidrena "Le Grand Bleu", jahta vredna 150 miliona dolara. I ta je jahta pripadala Abramoviću, pre nego što ju je 2006. prodao svom najboljem prijatelju i poslovnom partneru Evgeniju Švidleru.
Foto: Profimedia
Uz obalu Sent Barta su trenutno usidrena i dva broda u vlasništvu osnivača društvene mreže " WhatsApp" Jana Kuma, 220 miliona dolara vredan brod "Moonrise" i sestrinski brod "Power Play" vredan 20 miliona dolara.

Poslednjih dana na plažama Sent Barta uočen je veliki broj poznatih svetskih imena. Zimske praznike ove je proveo i osnivač Amazona Džef Bezos.

Drugi najbogatiji čovek na svetu nije stigao superjahtom, ali je s devojkom Loren Sančez uživao na unajmljenoj jahti, tačnije na jednoj vrdti dušeka privezanoj za jahtu na kojoj je par razmenjivao nežnosti.
Za dolazak ostalih poznatih imena na ovo ostrvo delimično je zaslužna i dobrotvorna modna revija milanske modne kuće LuisaViaRoma u korist Unicefa.

Engleska pevačica Dua Lipa nastupila je na tom događaju u sredu uveče. Vreme na Karibima je iskoristila i za sunčanje, o čemu se takođe pohvalila na svom Instagramu.
Na dobrotvornoj reviji je bila i 37-godišnji brazilski supermodel Izabel Gulart, koja je sa verenikom Kevinom Trapom, nemačkim fudbalerom, na plaži primećena još na Badnje veče.
Zvezda rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" Skot Disik vreme na Sent Bartu je provodio u društvu 25-godišnje manekenke Bele Banos, s kojom je poslednji put viđen pre godinu dana.
Foto: Profimedia
Na ostrvu je proteklih dana bila i Kimberli Garner, ali manekenki koja je model za kupaće kostime ovo je bio radni odmor.
Užitak s poslom spojila je i švedska manekenka Viktorija Silvsted, koja je na ostvro stigla pred Božić, a pre svečane Unicefove dobrotvorne večeri imala je nekoliko snimanja.
Modnom pistom je prošetao i bivši bokser Majk Tajson, koji je prošle nedelje na plažama Sent Barta primećen u šetnji sa suprugom Lakijom Spajser (44) i ćerkom Milan (13).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: