Život

Petak, 24.12.2021.

17:34

Novogodišnji spektakl na TV B92: Uživo sa platoa Narodne skupštine VIDEO

Doček Nove godine 2022. u Beogradu organizovaće gradske vlasti. Nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović..

Izvor: B92

Novogodišnji spektakl na TV B92: Uživo sa platoa Narodne skupštine VIDEO
Foto: Printscreen/TV B92

Sve tri pevačice odlučile su da bez honorara nastupe 31. decembra, na prostoru ispred zgrade Narodne skupštine, u okviru manifestacije Beogradska zima 2021/22.

Jelena, Marija i Sara nastupaće ispred Narodne skupštine na najluđu noć, a ovaj besplatni doček moći ćete da pratite i u direktnom prenosu na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: