"Ipak Kijanu Rivs" – supruga trenutno najseksepilnijeg muškarca na svetu rekla svoje

Magazin "Pipl" (People) proglasio je, ranije ovog meseca, glumca Pola Rada najseksepilnijim muškarcem na svetu za 2021. godinu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2021.

12:58

Foto: Profimedia

Zvezda Marvelovog univerzuma ide stopama onih glumaca koji su tu titulu nosili u prošlosti: Hju Džekmen, Rajan Renolds, Bredli Kuper, Idris Elba, Kris Hemsvort i Majkl B. Džordan.

Dok su obožavaoci zvezde filma "Ant-Man" bili oduševljeni njegovom pobedom, Rad je priznao da bi on i njegova supruga Džuli Jejger glasali za nekog drugog.
"Ona bi glasala za Kijanua Rivsa", rekao je Rad za "Ekstra", i dodao: "Hajde, on je Kijanu, ja bih glasao za njega".

Iako Kijanu možda nije deo Marvelovog filmskog univerzuma, zvezda Džona Vika i Matriksa nedavno je otkrila da bi bio zainteresovan da im se pridruži. Na pitanje o pridruživanju MCU-u, Kijanu je za "Eskvajer" rekao da bi mu bila čast.

"Postoje zaista neverovatni reditelji i vizionari, i oni rade nešto što niko nikada nije uradio. To je posebno u tom smislu, po obimu, ambiciji, produkciji. Tako da bi bilo kul biti deo toga", zaključio je Rivs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: