Dvorci, kuće, automobili, pa čak i ostrvo - kako je Nikolas Kejdž spiskao bogatstvo

Bogatstvo holivudske zvezde Nikolasa Kejđža svojevremeno je bilo procenjeno na 150 miliona dolara, a danas je šestostruko manje jer je iz dosade kupovao kuće, imanja, automobile i "uvrnute" i prilično skupe stvari kao što je kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

08:42

Dvorci, kuće, automobili, pa čak i ostrvo - kako je Nikolas Kejdž spiskao bogatstvo
Foto: Profimedia

Puno novca je potrošio kupujući nekretnine širom sveta. Slavni glumac je u jednom trenutku posedovao 15 kuća, između ostalog dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje vredno 25 miliona dolara u Kaliforniji.

Nikolas Kejdž izbačen iz restorana - bos, pijan, u leopard pantalonama FOTO

Kupio je ostrvo na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu. Za svoje nekretnine trenutno duguje 6,3 miliona dolara poreza.

Budući da je strastveni kolekcionar automobila svojevremeno je imao čak devet Rols Rojseva i Lamborgini vredan 450 hiljada dolara.

Ono što je teško objašnjivo je potreba da kupi neke od "uvrnutih" stvari.

Posle 4 dana u braku: "Bio sam previše pijan, hoću razvod"

Glumac poseduje lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276 hiljada dolara, grobnicu u obliku piramide visoku oko tri metra u kojoj želi da bude sahranjen, i hobotnicu vrednu 150.000 dolara koja mu navodno pomaže u glumi.

Takođe poseduje zavidnu kolekciju stripova vrednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermanu koji je platio 150.000 dolara.

Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće veverice

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Semjuela Levina kojeg je i tužio zbog rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levin je jednom prilikom izjavio da Kejdž „nekontrolisano troši“ i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: