Ćerka Deniz Ričards o lošem periodu koji je iza nje: "Konačno sam se iselila iz kuće pakla"

Ćerka Deniz Ričards i Čarlija Šina rekla je da je srećnija nego ikad nakon što se iselila iz kuće, u kojoj je živela s majkom.

Život

Izvor: B92

Subota, 11.09.2021.

17:10

Ćerka Deniz Ričards o lošem periodu koji je iza nje:
Foto: Profimedia

Semi Šin (17) je u videu na TikToku prošle nedelje iznela šokantne navode o životu s majkom Deniz Ričards, a onda je i video zaključala za sve i učinila ga privatnim.

"Pre godinu dana: zarobljena u nasilnom okruženju, mrzela sam sebe, danima nisam spavala ni jela, bila sam depresivna, mrzela sam školu i tako dalje..."

Potom je dodala: "Sada: konačno sam se iselila iz kuće iz pakla, imala sam spiritualno buđenje, imam dve mačke, srećna sam i sama, volim sebe i napustila sam srednju školu". Iako se nije znalo sa kim je Semi živela, izvor blizak porodici potvrdio je da je devojčica tokom prošle godine bila sa mamom. Toj tvrdnji u prilog ide i njen video iz jula prošle godine kada je rekla da mama pokušava da je izbaci iz kuće.

Međutim, izvor takođe kaže da je ovo veoma verovatno posledica tinejdžerskog besa i tipično ponašanje za ovaj uzrast, kao i da je Deniz imala normalna pravila koja Semi nije želela da poštuje.

"Deniz jako voli svoju ćerku i sve ovo joj jako teško pada", dodao je izvor za Page Six.

Sa druge strane, Čarli podržava svoju ćerku i tvrdi da je devojčica sjajno, te da je ovo sve upravo ono što joj je bilo potrebno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: