Radila je u prodavnici, sada šeta crvenim tepihom: Kako je Ronaldo pao na Georginu

Kristijano Ronaldo (36) ispričao je kako se zaljubio u bivšu radnicu u novom dokumentarcu na Netfliksu pod nazivom "Ja sam Georgina" i rekao da nikada nije očekivao da će tako brzo "pasti" na lepoticu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.09.2021.

08:27

Radila je u prodavnici, sada šeta crvenim tepihom: Kako je Ronaldo pao na Georginu
Foto: Profimedia

U dokumentarcu kaže: "To se dogodilo u deliću sekunde. Nikada nisam mislio da ću tako brzo moći da se zaljubim u nju, nisam to očekivao. Georgina je žena u koju sam potpuno zaljubljen".

Takođe, Georgina je priznala u pretpremijeri prve serije emisije da joj se "život promenio" kada je pre pet godina upoznala Kristijana, sa kojim ima trogodišnju ćerku Alanu.
"Imam 27 godina i pre pet godina moj život se promenio. Bio je četvrtak, leto, kada sam upoznala Kristijana, izlazila sam iz radnje kada je ušao zgodan muškarac visok skoro dva metra", ispričala je tada.

Kristijano, otac Kristijana mlađeg (11) i četvorogodišnjih blizanaca Eve i Matea, upoznao je Georginu dok je radila u prodavnici Guči u Madridu u Španiji.

Kako piše "The Sun", Alvaro Dijaz, dorektor Netfliksovog zabavnog programa, rekao je lokalnim medijima: "Georgina je potpuno iskrena i u dokumentarcu se vidi kako se njen život promenio od toga da nema ništa do apsolutno svega.
"'Ja sam Georgina ima snažnu' poruku'. Georgina je od prodaje luksuznih stvari došla do toga da istu može da nosi i pokaže na crvenom tepihu".

"Ona je bila obična mlada žena čiji se život dramatično promenio jednog dana. Odlazila je sa posla i naišla je na ljubav svog života. Ko o tome nije sanjao?", navodi Dijaz.

Još uvek nije poznat datum premijere dokumentarca "Ja sam Georgina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: