Kanje Vest zapalio sebe i "izbezumio" svoje saradnike

Poznati amrički reper Kanje Vest još jednom je pokazao svoju ekscentričnu stranu kada je tokom promotivne emisije svog albuma "Donda" goreo kao bonze.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.08.2021.

12:07

Kanje Vest zapalio sebe i
Foto: Profimedia

Kanje Vest, koji pre nekoliko dana tražio od Višeg suda u Los Anđelesu da promeni svoje prezime, zapalio je sebe tokom snimanja promotivne emisije svog albuma.

On je , kako dalje prenose mediji, sav u plamenu hodao nekoliko sekundi, dok ga čovek iz njegovog obezbeđenja nije poprskao penom za gašenje požara.

Video-snimak "incidenta" proširio se društvenom mrežom Tviter, nakon čega je većina komentarisala da je ovo, zapravo, kaskader, a ne reper.

"Kada ćete shvatiti da on ima kaskadera, da ovo nije on", napisala je komentatorka.

"Verovatno je kaskader. Prošli put kad je snimao spot, takođe je imao kaskadera koji je lebdeo, ali ljudi su i dalje mislili da je to on", dodao je još jedan.

Pogledajte video-prilog. Dok su neki detaljno analizirali da li je to pravi Kanje ili ne, drugi su, pak, uočili scenu njega i njegove bivše žene Kim Kardašian

"Kim Kardašia se pojavila u venčanici u spotu dve minute nakon što se Kanje zapalio. Šta se dešava?", napisao je iznenađeni komentator.

Podsetimo, poznati američki reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašian pre nekoliko meseci su se razveli, a u javnost je dospeo dokumetn o njihovom razvodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: