Severina posle provale u njen stan u Zagrebu: "Meni su ukrali dete"

U stan pevačice Severine Kojić u Zagrebu u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku ušli su provalnici, saznaju mediji.

Izvori bliski pevačici potvrdili su medijima kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, a ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu.

Život

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 14.06.2021.

19:39

Severina posle provale u njen stan u Zagrebu:
Foto: Profimedia

Iako poslednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade se trenutno nalazi nekoliko policijskih automobila, kako bi ustanovili s kojom su namerom lopovi uopšte provalili i jesu li odneli vredne stvari.

"Danas u prepodnevnim satima u stanu, koji je u vlasništvu ženske osobe (49), počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva nepoznata počinioca uz upotrebu fizičke snage. Tom prilikom je ukraden nakit, a materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se detaljnije kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinioca", izjavila je zagrebačka policija, a preneli hrvatski mediji.

Oglasila se Severina

Večeras se oglasila i pevačica, koja je na pitanje novinara o provali rekla da je najvažnije što su svi živi i zdravi.

"Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su 'ukrali dete', to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi", rekla je Severina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: